someni!

Tumblr : http://rethot.tumblr.com/
Blogger : http://ripsah.blogspot.fi/
twitter; https://twitter.com/JenniTikka
instagram:https://www.instagram.com/jennitikka/
https://fi.pinterest.com/riesutikka/
https://www.youtube.com/channel/UCBcZhada_BOid8BwJgXx-gQ

maanantai 12. lokakuuta 2015

the sims 3The Sims 3

       
The Sims 3
Pc sims 3 kansi.jpg
KehittäjäThe Sims Studio
JulkaisijaElectronic Arts
Säveltäjä(t)Steve Jablonsky
PelisarjaThe Sims
JulkaisuaikaNA 2. kesäkuuta 2009
AU 4. kesäkuuta 2009
EU 5. kesäkuuta 2009
Lajityyppisimulaatio
Pelimuotoyksinpeli
IkäluokitusESRB: T
PEGI: 12
AlustaMicrosoft Windows, OS X, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, iOS, Nintendo DS, PlayStation Portable, Windows Phone, Android,
Laitevaatimukset
Gamepad.svg
Mahtava peli tykkään!
The Sims 3 on Electronic Artsin kehittämä ja alun perin vuonna 2009 Microsoft Windowsille ja OS X:lle julkaisema simulaatiopeli. Myöhemmin pelistä on tehty myös versiot PlayStation 3:lle, Xbox 360:lle, Wiille ja Nintendo DS:lle.
Pelin perusidea on sama kuin pelisarjan aiemmissa osissa. Pelaaja huolehtii hahmonsa, simin, perustarpeista ja ohjaa tämän elämää. Pelaaja voi ohjata simiään täysin haluamaansa elämänsuuntaan ja toteuttaa simin haaveita kotona ja saumattomassa naapurustossa.
The Sims 3:n julkaisu oli EA:lle taloudellisesti hyvin merkittävä, sillä peliä myytiin ensimmäisellä viikolla 1,4 miljoonaa kappaletta.
the sims on ollut ja siitä asti kun se tuli niin suosikki pelini! tykkään siitä ja talojen rakentelusta. itellä playstadion 3 jolla pelaan the sims 3 peliä!

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. niin on kun täällä on muistissa mulla nyt sims tarinoita.. kun halusin kirjoittaaa niitä kun muillakin oli bloggerissa joita näin niitäniin tuollaisia... tarinoita. sen takia täällä onkin sekalaisesti tavaraa..

      Poista