someni!

Tumblr : http://rethot.tumblr.com/
Blogger : http://ripsah.blogspot.fi/
twitter; https://twitter.com/JenniTikka
instagram:https://www.instagram.com/jennitikka/
https://fi.pinterest.com/riesutikka/
https://www.youtube.com/channel/UCBcZhada_BOid8BwJgXx-gQ

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

tarinoita 29.3.2017

AURINGONKUKKA

Kukka kukka oi kaunis kukka’ kukka pieni kaunis pieni kukka pikku ihmiselle tärkeä kukka se olet sinä auringon kukka. 

MINUN VÄRINI

Punaista, sinistä, keltaista, se on minun väri se on tulen leiskuvan punainen. Veden sinisen viirtaama, auringon keltaista kaitsema voikukka. Siinä ovat minun värini. 

LUMIUKKO

Hei ukko valkoinen tule kanssani leikkimään. Hei hypi kanssani kanssani silinteri hattu liehuen, hei lumi ukkoni tule leikkimään. Minä heitän sinua lumipallolla vastaat pehmeällä lumpallolla. Hyppäämme lumeen lumi enkeleitä siihen teenme Äiti ei koskaan tietää saa että olet elävä. Aamulla olit sulanut eilen illasta me vasta yhdessä leikimme. kukka oi kaunis kukka’ kukka pieni kaunis pieni kukka pikku ihmiselle tärkeä kukka se olet sinä auringon kukka.

HUOJUVA-VANHATALO

Auta auta kun vielä voit tunne kun vielä pystyt. Koe kanssani tämä tyhjä talo. Seinillä hämähäkkin seittiä lattia narisee. En pelkää koska olet siinä. Yhdessä nariseville portaille suuntasimme. Minua peloitti otit kädestä kiinni ei ole mitään pelättävää. Kuului narahdus kaappikello sanoi Ding dong juoksimme ovesta ulos. Päätimme että emme tule ikinä enään takaisin juoksimme kunnes taloa ei enään näkynyt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti